Leren door te doen!

Een tijdje terug mocht ik mee werken aan een creatieve denksessie voor het Ministerie van VWS, georganiseerd door UITverGROOT. Het doel van deze sessie was om zoveel mogelijk originele innovatieve ideeën op te halen om het aantal thuis en daklozen te reduceren en te voorkomen dat er nieuwe gevallen van thuis en dakloosheid ontstaan en wat zijn er veel en originele ideeën opgehaald!

Met de uitspraak van Pippi “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” in mijn achterhoofd heb ik bij kunnen dragen aan deze succesvolle opdracht en genoten van de samenwerking met Diana de Groot. Leren door te doen!

Hieronder een impressie.

Ben je geïnteresseerd in een creatieve denksessie? Via deze link kom je op de site van UITverGROOT. Wil je meer weten over de opdracht van WVS dan volg je deze link en ben je nieuwsgierig naar EetZe in IJsselmuiden? Kijk dan even hier.