In de kerstvakantie lekker samen bezig

interview RTV ApeldoornVorige week een artikel in de Stedendriehoek en vandaag een interview bij RTV Apeldoorn. Toch leuk dat er op deze wijze aandacht gegeven wordt aan de sessies die Creawijz samen met NewTechPark/TechnoDiscovery tijdens de kerstvakantie organiseert. Sessie die tot stand zijn gekomen naar aanleiding van de vraag van ouders die mee waren met de klas van hun kind naar het thema Recycling.

De ticketverkoop gaat goed. Op het moment van schrijven van deze blog is er voor vrijdag 30 december nog 1 plek voor de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur en er zijn nog 7 plekken voor de middag van 14.00 tot 16.00 uur. We gaan uit van 20 kinderen inclusief 1 ouder per sessies.

Het is een eerste stap naar onderzoeken van de mogelijkheden van activiteiten bij TechnoDiscovery buiten schooltijd om en daarom houden we het aantal klein en overzichtelijk. We zijn vooral benieuwd naar de ervaringen van de bezoekers en wat mij betreft geven we hier een vervolg aan. Het gaat in deze sessies niet om een eindresultaat maar vooral om het proces; samen aan de slag met het gereedschap en het restmateriaal. Kinderen op jonge leeftijd in aanraking laten komen met techniek en de fantasie en creativiteit blijven prikkelen en natuurlijk kwalitatief tijd samen met kind en ouder.

Meer informatie of deelnemen aan deze sessie? Gebruik dan deze link.

Interview RTV Apeldoorn