Techniek en creativiteit bij TechnoDiscovery

Afgelopen weken hebben wij bij TechnoDiscovery het thema recycling verzorgt. Ongeveer 700 kinderen uit groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs hebben van restmateriaal nieuwe dingen gemaakt. Soms een gebruiksvoorwerp en een andere keer een waar kunstwerk. Tijdens deze sessies werd regelmatig gevraagd of kinderen ook op andere momenten bij TechnoDiscovery aan de slag kunnen. Tot nog toe niet, maar we willen zeker onderzoeken of dit tot de mogelijkheden behoort. Daarom gaat Creawijz deze kerstvakantie vier sessies aanbieden waarin kind en ouder samen creatief aan de slag kunnen..

blokbotDit zijn sessie van twee uur waarin het kind met divers gereedschap en de materialen van het thema recycling aan de slag gaat. Je mag zelf spullen van huis meenemen. Let er wel op dat alles wat je niet gebruikt ook weer mee naar huis gaat!

Data en tijden
vrijdagochtend 30 december van 10.00 tot 12.00 uur
vrijdagmiddag 30 december van 14.00 tot 16.00 uur
vrijdagochtend 6 januari van 10.00 tot 12.00 uur
vrijdagmiddag 6 januari van 14.00 tot 16.00 uur

Wat kan je doen?
Wij zorgen ervoor dat de hamers, spijkers, boor- en schroefmachines, schroeven, zagen, lijmpistool e.d. voor je klaar staan. Er zijn nog apparaten die gedemonteerd kunnen worden en daar kan je natuurlijk een leuk blokbotje van maken. Gereedschap hiervoor is aanwezig. Daarnaast kan je kind ook met houtbranden aan de slag. We zijn vanuit Creawijz met twee mensen aanwezig dus als er vragen zijn of als je even niet weet hoe iets werkt dan helpen we je. Let wel even op dat je samen met een volwassene komt die het ook leuk vindt om samen met jou creatief bezig te zijn en koop op tijd een ticket.

Voorwaarden
Tickets kosten € 8,50 per kind.
Je bent tussen de 7 en 13 jaar oud en wordt begeleid door een volwassene.
De sessies gaan door bij een minimale aanmelding van 10 kinderen.
Tickets bestel je via de links hieronder.

Vragen?
Heb je nog vragen dan mail je naar creawijz@gmail.com.

Locatie
Vlijtseweg 148 in Apeldoorn (NewTechPark).

BESTEL HIER JE TICKET