Even uit je hoofd

happy stones en even uit je hoofdCreatief bezig zijn is voor mij gelijk aan even uit mijn hoofd zijn. Gewoon even nergens aan hoeven denken. Dat is wat we gaan doen.

Ken je ze nog? De ‘Happy Stones’? Stenen met leuke teksten, mooie afbeeldingen en vrolijke boodschappen die in de bossen of in de buurt werden neergelegd. De bedoeling was om mensen blij te maken met deze Happy Stones. Wij gaan ook een steen beschilderen. Niet zozeer een ‘Happy Stone’, maar meer een ‘Zen Stone’. Door middel van het zetten van puntjes in verschillende maten en verschillende kleuren gaan we een patroon tekenen. Wil je toch liever een ‘Happy Stone’ maken met een leuke tekening of tekst dan kan dat natuurlijk ook.

Tijd: 1 á 1,5 uur 
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Prijs: op aanvraag

Meer informatie of wil je deze workshop boeken? Zie mijn contact pagina of mail naar creawijz@gmail.com