Hout uit de natuur

hout uit de natuurTijdens de vele wandelingen die ik maak in het bos vind ik regelmatig mooie houtjes in de natuur. Ze zijn nog ruw van vorm, maar wat ga je ontdekken als je deze houtjes gaat bewerken? We gaan het ontdekken en er een sleutelhanger van maken.

Door het houtje te bewerken met een zaagje, beitel, borstel en schuurpapier kom je tot de harde kern. Alle zachte delen ga je verwijderen waarna je het houtje mooi glad gaat schuren. Met een fijn boortje maak je er een gaatje in waar een ring in komt. Eventueel maak je er nog een leuk hangertje aan of een paar kralen en klaar is je originele sleutelhanger.

Tijd: 1 á 1,5 uur 
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Prijs: op aanvraag

Meer informatie of wil je deze workshop boeken? Zie mijn contact pagina of mail naar creawijz@gmail.com