Herken jij onderstaande vragen:

  • Wordt jouw kind/leerling voldoende creatief uitgedaagd?
  • Kan jouw kind/leerling moeilijk kiezen en is hij bang om fouten te maken?
  • Heb jij geen tijd of inspiratie om creatieve activiteiten te ondernemen met je kind/leerling en vooral bezig te zijn met het proces?

Ik help kinderen om hun ideeën en gevoelens vorm te geven én te delen. Samen maken we tijdens creatieve workshops een ontdekkingsreis waarin vooral het proces van belang is. We werken met hart, hoofd en handen, waarin ik het kind uitdaag om te laten zien wat het voelt, denkt en wil. Ik doe dit op warme, zorgzame en veilige wijze en laat het kind buiten de lijntjes kleuren en verder te kijken dan zijn neus lang is. Het kind is zich meer bewust van zijn kracht, talent en heeft meer moed om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Heb jij zelf een idee en hulp nodig bij het uitwerken daarvan? Neem contact met mij op en samen kijken we hoe ik jou kan helpen.

Ik werk vooral met materiaal dat herbruikt kan worden. Bij workshops waar ‘gepimpt’ wordt vul ik dit aan met kant en klare producten. 

Voor informatie: creawijz@gmail.com of (06) 1222 67 33