Eigen werk

Naast de workshops die ik geef vind ik het ook heerlijk om zelf met mijn handen bezig te zijn.

Daarnaast werk ik graag kleine projecten uit die ik vervolgens in kan zetten in de workshops die ik geef.

Op deze pagina neem ik je graag mee in deze projecten.

HOUT

Regelmatig vind ik een mooi stuk hout. Soms laat ik het zoals het is en verwerk ik het in een hanger of ander object en soms haal ik alle weke delen weg en schuur ik het stuk hout op. Het geeft me rust en ik creëer momenten voor ruimte. Ruimte om te reflecteren op mijzelf. ‘Volg ik nog steeds mijn eigen pad, wat kan ik nog doen om mooie nieuwe stappen te zetten en hoe kan ik mezelf nog meer uitdagen’. Ook vragen als; ‘wat heb ik nog nodig om deze stappen te kunnen zetten?’ komen aan de orde. Zo maak ik dus op een hele aangename manier tijd voor mijzelf vrij en komen er soms spontaan weer mooie ingevingen om in te zetten voor een nieuwe workshop of activiteit.

FIETSBAND

Ook fietsband is een favoriet materiaal waarmee ik graag werk. Naast dat het binnen het thema ‘upcyclen’ zit, waarmee ik op mijn manier een steentje bijdraag aan een toekomst waarin we veel minder weggooien, vind ik het een fijn materiaal om mee te werken. Je kunt er leuke sieraden meemaken, maar je kunt het ook combineren met glazenpotjes. In onderstaande afbeeldingen laat ik je wat voorbeelden zien.

BLIK EN RESTMATERIAAL

Ook blik, knopen en ander materiaal zoals doppen, die vaak klakkeloos weggegooid worden, lenen zich heel goed om te verwerken in leuke kunststukjes. Een windvanger van blik en knopen, een insectenhotel in een blik of een uiltje gemaakt van divers materiaal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

FOTOGRAFIE

Naast het creëren van items vind ik het ook heerlijk om te fotograferen. Ik haal veel inspiratie uit de natuur en daar ben ik ook vaak te vinden. Samen met onze hond lange wandelingen maken en genieten van de seizoenen.
Hieronder deel ik graag met je wat ik zie in de natuur ?